PROMET USLUGA I ROBA


“AGENTSERVIS” doo
posreduje u prometu usluge i robe


Ono što Vi nudite nama treba

Ono što Vi tražite mi nudimo

 

STANI i pomisli da će informacija koju upravo dobijaš, tebi omogućiti da iskoristiš ekskluzivan sistem i da  besplatno, jednostavno i lako ostvariš baš ono o čemu maštaš ili da drugima plasiraš baš ono što ti imaš.

Možda dok čitaš ovu informaciju ne možeš precizno da opišeš svoju želju, svoju potrebu ili svoju ponudu, koja će budućnosti biti predmet realizacije ovog sistema, ali ipak možeš da kasnije uzmeš dovoljno vremena za sebe i samo zapišeš svoju konkretnu želju, potrebu ili ponudu. To što opišeš ne sme biti na štetu drugog lica.

Tvoja poruka će biti smeštena u jednu od dve kategorije: TRAŽIM – NUDIM

Nikada ti nije palo na pamet da će ostvarenje tvojih želja i potreba biti ovako jednostavno i da ćeš ubrzo posle prijavljivanja na sistem Biznis love dobiti mogućnost da samostalno biraš nove opcije, koje proceniš da su dobre i korisne za tebe

Napomena:

Korišćenjem ovog sistema se razmenju korisne informacija, a prijavljivanje i registrovanje u bazu partnera i saradnika je potpuno besplatno, naplaćuju se samo posebno ugovorene usluge.

Vlasnik sistema zadržava pravo da prihvati ili odbije registraciju.

Unesite Vaš upit – oglas  za uslugu / robu, zato što naši saradnici upravo nude to što Vi tražite. Vaš upit – oglas

Posle prijema Vašeg upita – oglasa sistem će obraditi isti i vratiti Vam mejl sa informacijama koje odgovaraju Vašem upitu – oglasu.

Obaveštavamo potencijalne klijente, partnere i saradnike (fizička i pravna lica) da “Agentservis” vrši evidentiranje istih radi dopune baze podataka.

Za pitanja i sugestije kliknite ovde.